Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Επίσκεψη στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες

Επίσκεψη στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες

Στο πλαίσιο του πολιτιστικό προγράμματος του Δήμου Αλίμου «Η ζωή είναι ωραία», μας πάει επίσκεψη στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας , το Σάββατο 30 Μαρτίου.

Η επίσκεψη στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας αποτελεί μία πολυδιάστατη εμπειρία που φέρνει τον επισκέπτη σε επαφή με το βασίλειο των φυτών και των ζώων και τον εισάγει με εύληπτο και επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο στη λειτουργία του φυσικού και ζωικού κόσμου, καθώς και στην αλληλεξάρτηση και ισορροπία των οικοσυστημάτων. Από το 1975 ως σήμερα, πάνω από 3 εκατομμύρια επισκέπτες, από τους οποίους το 70% νέοι, πέρασαν από τις πύλες του Μουσείου και τις εκθέσεις που οργάνωσε.

Η μεταφορά θα γίνει δωρεάν με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει το Σάββατο 30 Μαρτίου, στις 10:00 π.μ. ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Ερεχθείου.

Επιστροφή: Aναχώρηση από την Κηφισιά περίπου στις 15:30.  

Τιμή Εισόδου για το Μουσείο: 6€ Ενήλικες και 4€ για Παιδιά, Φοιτητές, Άνω των 65 Ετών και Ανέργους (με την επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας / κάρτας).

Δηλώσεις Συμμετοχής έως την Τρίτη 26 Μαρτίου.

 Οποιοσδήποτε κάτοικος του Αλίμου επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια από τις δράσεις του Προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2008044, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 π.μ. – 15:00.