Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Απόλυτα νόμιμο το Cine Άλιμος με απόφαση της Πολεοδομίας – Η ανάρτηση του Ανδρέα Κονδύλη

Απόλυτα νόμιμο το Cine Άλιμος με απόφαση της Πολεοδομίας – Η ανάρτηση του Ανδρέα Κονδύλη

Απόλυτα νόμιμο έκρινε το Cine Άλιμος η Πολεοδομία.

Πέρυσι, μέλη της αντιπολίτευσης διέδιδαν πως ο θερινός κινηματογράφος της παραλίας μας δεν είναι νόμιμος, όμως ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, από την πρώτη μέρα ανέφερε πως όλα έγιναν σύμφωνα με το νόμο.

Την Πέμπτη, η επίσημη απόφαση της Πολεοδομίας τον δικαίωσε και ο ίδιος ανήρτησε το παρακάτω κείμενο στις επίσημες σελίδες του στα social media:

Παρά τις καταγγελίες και τον ‘θόρυβο’ από μερίδα της αντιπολίτευσης εις βάρος του δημοτικού θερινού κινηματογράφου «Ciné Άλιμος», με στόχο να συκοφαντηθεί και να αμαυρωθεί ένα από τα ωραιότερα έργα της σημερινής Δημοτικής Αρχής, η αρμόδια Πολεοδομία έδωσε αποστομωτική απάντηση:
το Ciné Άλιμος είναι απολύτως νόμιμο.

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση είχε οδηγηθεί στην Πολεοδομία έπειτα από επανειλημμένες καταγγελίες από έναν πολίτη, το «αφήγημα» του οποίου είχε υιοθετήσει και να αναδείξει, με μικροπολιτικό τρόπο, μερίδα της αντιπολίτευσης.

Έπειτα από πολύμηνη διαδικασία και εξονυχιστική εξέταση κάθε λεπτομέρειας, τελικά η Πολεοδομία αποφάνθηκε με το υπ’ αριθ.11/2018 Πρακτικό της: το Ciné Άλιμος δεν έχει καμία παράβαση, είναι απολύτως νόμιμο και δεν υπάρχει θέμα ‘προστίμου’, όπως ψευδώς διέδιδαν ορισμένοι.

Άλλο ένα μίζερο "αφήγημα" της αντιπολίτευσης κατέρρευσε. Όσοι διακινούσαν τα περί "προστίμου" και "παρανομιών" αποδείχθηκαν, για μία ακόμα φορά, ψεύτες και λασπολόγοι...

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι και, όπως έχουμε ξαναπεί:

"Στο σκοτάδι απαντάμε με φως"!