Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Λαγάνα με λιαστή ντομάτα, θυμάρι και παπαρουνόσπορο, ή με ελιά και κόκκινη πιπεριά από τον φούρνο «Αλετράς»

Λαγάνα με λιαστή ντομάτα, θυμάρι και παπαρουνόσπορο, ή με ελιά και κόκκινη πιπεριά από τον φούρνο «Αλετράς»

Ο «Αλετράς» συνεχίζει να μας ‘συστήνει’ νέες γεύσεις.

Εκτός από την κλασική λαγάνα, βάλτε φέτος στο σαρακοστιανό τραπέζι, λαγάνες με λιαστή ντομάτα, θυμάρι και παπαρουνόσπορο, ή με ελιά και κόκκινη πιπεριά.

H λαγάνα αποτελεί κλασική επιλογή ανάμεσα στα εδέσματα της Καθαράς Δευτέρα, με τη γεύση της να στιγματίζει τη μέρα, σηματοδοτώντας την έναρξη της νηστείας της Μεγάλης Σαρακοστής.

Μερικές από τις πιο πρωτότυπες γεύσεις λαγάνας που προτείνει ο φούρνος «Αλετράς», είναι αυτές με παπαρουνόσπορο, που τον χρησιμοποιεί φτιάχνοντας λαγάνα με λιαστή ντομάτα, θυμάρι και παπαρουνόσπορο και λαγάνα με ελιά και παπαρουνόσπορο.

Το άρωμα του παπαρουνόσπορου είναι ελαφρά γλυκό, με νότες ξηρών καρπών, που θυμίζουν κυρίως αμύγδαλο, φουντούκι και σουσάμι και έχει γλυκόπικρη επίγευση. Όταν ψήνεται,  η γεύση και το άρωμα επιτείνονται!

 Άλλα είδη λαγάνας που θα βρείτε στον «Αλετρά» είναι ολικής άλεσης, με καλαμποκάλευρο, με σουσάμι και χωρίς σουσάμι,  συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα  με τις χαμηλές τιμές.

 

Αλετράς: Λ. Ιωνίας 132, Άλιμος – 210 9941112