Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Επίσκεψη στο Κτήμα Αρίστη και tips για να φτιάξουμε τον δικό μας κήπο, με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες

Επίσκεψη στο Κτήμα Αρίστη και tips για να φτιάξουμε τον δικό μας κήπο, με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», ο Δήμος Αλίμου μάς πάει την Πέμπτη 21 Μαρτίου μέχρι το Κτήμα Αρίστη ώστε να περιηγηθούμε στο Κτήμα και να μάθουμε tips για να φτιάξουμε τον δικό μας κήπο.

Για το εργαστήριο:Το Κτήμα Αρίστη στο Χαλάνδρι σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο νέο εργαστήριο Κηπουρικής για ενήλικες! Το μάθημα περιλαμβάνει θεωρητικό κομμάτι με tips για το πώς να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε τον δικό σας βιολογικό κήπο στην πόλη (στο μπαλκόνι, στην ταράτσα σας), καθώς και πρακτική εξάσκηση στον λαχανόκηπο του Κτήματος. Ελάτε να μάθουμε όλα τα μυστικά της Κηπουρικής!

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Πέμπτη 21 Μαρτίου, στις 09:00 ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Επιστροφή: Aναχώρηση από το κτήμα περίπου στις 14:00.  

Κόστος Συμμετοχής: 14€

Δηλώσεις Συμμετοχής έως την Παρασκευή 15 Μαρτίου.

Οποιοσδήποτε κάτοικος του Αλίμου επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια από τις δράσεις του Προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2008044, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 π.μ. – 15:00.