Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Πτώση δέντρου και διακοπή ρεύματος στην οδό Οδυσσέα Ανδρούτσου στο Καλαμάκι

Πτώση δέντρου και διακοπή ρεύματος στην οδό Οδυσσέα Ανδρούτσου

Πτώση δέντρου πριν από λίγο στον Άλιμο. Οι δυνατοί άνεμοι των τελευταίων ωρών δημιούργησαν τα πρώτα προβλήματα στην πόλη μας.

Στην οδό Οδυσσέα Ανδρούτσου, στη συμβολή με την Θουκυδίδου, ένα πεύκο στην κυριολεξία ξεριζώθηκε από τους δυνατούς ανέμους, παρέσυρε τα καλώδια της ΔΕΗ και έπεσε πάνω σε φράκτη μονοκατοικίας.

Στο συγκεκριμένο τετράγωνο έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση και τα καλώδια της ΔΕΗ βρίσκονται πάνω στο πεζοδρόμιο. Από την πτώση, εκτός από τη βλάβη στο ηλεκτρικό δίκτυο, έχει υποστεί ζημιές φράκτης παρακείμενης μονοκατοικίας. Παρα τρίχα την γλίτωσαν τα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ενημέρωση

Άμεσες ήταν οι ενέργειες της ΔΕΗ και της πυροσβεστικής. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της πυροσβεστικής το οποίο έκοψε και απομάκρυνε το πεσμένο δέντρο. Αμέσως μετά συνεργείο της ΔΕΗ και παρά τα ακραία καιρικά φαινόμενα, πέρασε νέα καλώδια και διόρθωσε τις ζημιές στις κολώνες.

Λιγο μετά τις 21:30 αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στην περιοχή. Συνολικά η ηλεκτροδότηση επανήλθε σε λιγότερο από 4 ώρες από τη στιγμή που έπεσε το δέντρο κάτι το οποίο είναι εντυπωσιακό. Παρακάτω φωτογραφία από τις εργασίες του συνεργείου της ΔΕΗ.