Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

O Αλετράς κάνει ακόμη πιο «γλυκιά» την Ημέρα των Ερωτευμένων

O Αλετράς κάνει ακόμη πιο «γλυκιά» την Ημέρα των Ερωτευμένων

Ο φούρνος «Αλετράς» υποδέχεται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον πιο γλυκό τρόπο.

Κυριολεκτικά. Σοκολάτες, τούρτες, πάστες, σοκολατένια γλειφιτζούρια και πολλά ακόμη περιμένουν τους απανταχού ερωτευμένους για να τα προσφέρουν στο έτερον ήμισύ τους.

Μπαίνοντας στον φούρνο, το μεγάλο τραπέζι στα αριστερά σου είναι γεμάτο καλούδια.

Το κόκκινο αλλά και οι καρδιές κυριαρχούν και το βλέμμα σου θα τραβήξουν σίγουρα τα δύο σοκολατένια γοβάκια που μέσα τους έχουν σοκολατάκια.

Παραδίπλα, δύο αυτοκίνητα με τη hello kitty και το ταίρι της, κουτάκια που μέσα τους «κρύβουν» ένα αρκουδάκι ξαπλωμένο σε σοκολατάκια, είναι μερικοί μόνο από τους τρόπους να πείτε ένα γλυκό «σ’ αγαπώ».

Το ντεκόρ συμπληρώνουν τα σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς αλλά και γλειφιτζούρια με ανάλογο θέμα. Δίπλα στο τραπέζι είναι το ψυγείο με τις τούρτες, επίσης στο ίδιο ύφος και σχήμα, αλλά συγχρόνως και πολύ λαχταριστές.

Η βιτρίνα με τα γλυκά είναι πάντα…ερωτεύσιμη, όμως η «πρωταγωνίστρια» είναι μία τούρτα από σοκολάτα που μιλά κατευθείαν στην καρδιά σου (Φυσικά, η επιλογή των λέξεων εδώ δεν ήταν τυχαία!).

Ο φούρνος είναι ανοιχτός 24ώρες κάθε μέρα και εκτός απ όλα τα παραπάνω, θα βρεις γλυκά και αλμυρά για όλες τις ώρες, ενώ το ψυγείο με τα παγωτά έχει ήδη γεμίσει με γεύσεις όπως: Cookies, pavlova, bitter, φράουλα, σοκολάτα γάλακτος, βανίλια και πολλές ακόμη.

 

Αλετράς: Λ. Ιωνίας 132, Άλιμος – 210 994112