Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Συνάντηση του Χρήστου Καπάταη με τον Ανδρέα Κονδύλη για το αντιπλημμυρικό έργο της οδού Κανάρη

Συνάντηση του Χρήστου Καπάταη με τον Ανδρέα Κονδύλη για το αντιπλημμυρικό έργο της οδού Κανάρη

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, συναντήθηκε την Πέμπτη με τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα, Χρήστο Καπάταη, προκειμένου να συζητήσουν για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της οδού Κανάρη.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 7.550.000 ευρώ και η συνάντηση αφορούσε την ενημέρωση της πορείας των έργων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο Αλίμου.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης δήλωσε: «Σε καιρούς δύσκολους, είναι αναγκαία συνεργασία όλων και πολύτιμη η χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, ώστε να εκτελέσουμε όλα αυτά τα μεγάλα και αναγκαία έργα, που αναβαθμίζουν τις υποδομές και την ποιότητα της ζωής στον Άλιμο. Ευχαριστώ δημόσια την Περιφέρεια Αττικής και προσωπικά τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιας Αθήνας Χρήστο Καπάταη για την άψογη και δημιουργική συνεργασία. Συνεχίζουμε, με στόχο την διαρκή επίλυση μεγάλων προβλημάτων του Δήμου μας».

Στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καπάταης δήλωσε: «Η Περιφέρεια Αττικής προχωρά σε άλλο ένα μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στη Νότια Αθήνα. Συγκεκριμένα στον Δήμο Αλίμου προχωράμε το έργο με τίτλο «Κατασκευή Αντιπλημμυρικού οδού Κανάρη». Αποτελεί το μεγαλύτερο αντιπλημμυρικό έργο στον Άλιμο και έρχεται να καλύψει τις σοβαρές ανάγκες της περιοχής. Η μελέτη επικαιροποιήθηκε από τον Δήμο Αλίμου και ο προϋπολογισμός είναι 7.550.000 €. Θα εκτελεστεί και θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Αττικής. Η συνεργασία των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης, αλλά και η συνεργασία της αυτοδιοίκησης με την κεντρική διοίκηση σε μία σειρά έργων που εκτελούνται, αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών της περιοχής μας. Μέχρι σήμερα έχουμε ήδη παραδώσει μία σειρά χρηστικών έργων στους δημότες του Δήμου Αλίμου, όπως η βελτίωση του οδικού δικτύου στην Λεωφόρο Αλίμου και στους πέριξ δρόμους, η αναβάθμιση και ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου και των δύο ανοικτών γηπέδων κλπ. Ευελπιστούμε σύντομα στην ολοκλήρωση και των υπολοίπων έργων που εκτελούμε».