Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

«Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές», με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

«Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές», με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», ο Δήμος Αλίμου μας πάει θέατρο.

Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου θα παρακολουθήσουμε την παράσταση «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρες» της Αγκάθα Κρίστι, στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη».

Για την παράσταση: Μία ιστορία που ξεκινάει ως ένα πολυτελές ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη, εξελίσσεται γρήγορα σε ένα από τα πιο κομψά, αγωνιώδη και συναρπαστικά μυστήρια που έχουν ειπωθεί ποτέ. To «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» αφηγείται την ιστορία δεκατριών άγνωστων ανθρώπων που βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε ένα τρένο, όπου θα γίνει ένας αποτρόπαιος φόνος. Το θύμα είναι ύποπτος για μια υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας ενός μικρού κοριτσιού και βρίσκεται νεκρός με πολλαπλά μαχαιρώματα. Όλοι οι επιβάτες είχαν κίνητρο και την ευκαιρία να τον σκοτώσουν. Για άλλη μία φορά, λοιπόν, ο ντετέκτιβ Πουαρό καλείται να εξιχνιάσει το έγκλημα και να φέρει τον δολοφόνο ενώπιον της δικαιοσύνης, πριν προλάβει να χτυπήσει ξανά.

Παίζουν: Κάτια Δανδουλάκη, Δάνης Κατρανίδης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Όλγα Πολίτου, Τάσος Χαλκιάς, Ταμίλα Κουλίεβα, Τάνια Τρύπη κ.ά.
Σκηνοθεσία:
 Αντώνης Καλογρίδης

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, στις 18:00 ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Τιμή Εισιτηρίου: 16€.

Κρατήσεις θέσεων έως την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου.

Οποιοσδήποτε κάτοικος του Αλίμου επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια από τις δράσεις του Προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2008044, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 π.μ. – 15:00.