Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Την πίτα του έκοψε ο σύλλογος «Θουκυδίδης ο Αλιμούσιος»

Την πίτα του έκοψε ο σύλλογος «Θουκυδίδης ο Αλιμούσιος»

Με γιορταστική εκδήλωση στον Παιδικό Σταθμό της οδού Κοτζιά, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του σήμερα, ο Σύλλογος «Θουκυδίδης ο Αλιμούσιος».

Η αίθουσα ήταν πλημμυρισμένη από τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Βασιλική Κοιλάκου, μίλησε για τα προβλήματα που έχει η περιοχή του  Παλαιού Αλίμου και η οποία χρειάζεται περισσότερη προσοχή και φροντίδα. Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος είπε ότι κατανοεί τα προβλήματα, τα οποία όμως σύντομα θα λυθούν.  Μίλησε για τις ασφαλτοστρώσεις που θα γίνουν, για το αέριο που θα επεκταθεί σε εκείνη την περιοχή, για τον φωτισμό LED που θα τοποθετηθεί, για την Δημοτική Συγκοινωνία, για το οικόπεδο της ΠΡΟΜΟΔΑ ΑΕΒΕ και πολλά άλλα θέματα που απασχολούν την περιοχή και τους κατοίκους.

Οι τυχεροί που κέρδισαν τα τρία φλουριά της βασιλόπιτας, κέρδισαν μαζί και δύο γεύματα στο «Εμαγιέ» (Θουκυδίδου 76) και ένα στυλό με το λογότυπο του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι  Αντιδήμαρχοι : Αναστασία Σιμητροπούλου, Δώρα Σύρμα, Λουκία Μελισσαράτου και Αρτέμης Καραμολέγκος.

Το παρών έδωσαν οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Αλίμου: Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Θάνος Ορφανός, Βαγγέλης Τσαμήτας και Κώστας Χαρίτος.

Παρευρέθηκαν επίσης: ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Γιάννης Μαριόλης, ο Πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ Χρυσόστομος (Τόμυ) Αγγελόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Εύη Δουδωνή και Νίκος Τσαμπαρλής, η Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σωτηρία Μασούρη, τα μέλη των Δ.Σ. Α΄βάθμιας, Β΄βάθμιας και Παιδικών Σταθμών, Δώρα Δανοχρήστου και Στράτος Αστεριάδης, από τον Σύλλογο Εκτελωνιστών παραβρέθηκε ο Κωνσταντίνος Φαλιέρος, από τον Χορευτικό Λαογραφικό Όμιλο «ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΣ» ο Γ.Γ. Γιάννης Βέργης, εκπρόσωποι φορέων του Δήμου, τα μέλη και πολλοί φίλοι του Συλλόγου.

 

Και του χρόνου!