Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

«Ρέκβιεμ» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

«Ρέκβιεμ» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», ο Δήμος Αλίμου μάς πάει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου θα παρακολουθήσουμε το «Ρέκβιεμ» του Μότσαρτ (Balthasar Neumann Ensemble and Choir Thomas Hengelbrock).

Μια χορωδία μόλις 28 ετών –από τις κορυφαίες του κόσμου σύμφωνα με το περιοδικό Gramophone– και ένα ορχηστρικό σύνολο, δημιουργήματα του γερμανού οραματιστή αρχιμουσικού Τόμας Χένγκελμπροκ, ταγμένα στην ιστορικά ενημερωμένη εκτέλεση των κλασικών έργων μας δίνουν την ευκαιρία να ξανασυστηθούμε με το αριστουργηματικό Ρέκβιεμ του Μότσαρτ, μέσα από την κριτική έκδοση και ολοκλήρωση του άγγλου μουσικολόγου Ντάνκαν Ντρους – από τις αρτιότερες, καλλιτεχνικά και μουσικολογικά, δεκάδες προσπάθειες ολοκλήρωσης του ημιτελούς κύκνειου άσματος του αξεπέραστου αυστριακού συνθέτη. Μια πολυαναμενόμενη συναυλία που θα μαγέψει.

Η μεταφορά θα γίνει δωρεάν με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, στις 19:15 ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Τιμή Εισιτηρίου: 34€.

Κρατήσεις θέσεων έως την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου.

Οποιοσδήποτε κάτοικος του Αλίμου επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια από τις δράσεις του Προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2008044, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 π.μ. – 15:00.