Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Η παράσταση «Λωξάντρα» στο θέατρο Βεάκη με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Η παράσταση «Λωξάντρα» στο θέατρο Βεάκη με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», ο Δήμος Αλίμου μάς πάει θέατρο.

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου θα παρακολουθήσουμε τη θεατρική παράσταση «Λωξάντρα» στο Θέατρο Βεάκη.

Για την παράσταση:  Η διαχρονικά πολυαγαπημένη «Λωξάντρα», η αρχετυπική Πολίτισσα μάνα-στυλοβάτης της οικογένειας. Η θρυλική κοκόνα της Πόλης, που αρκετοί από εμάς -σαν όνειρο- θυμόμαστε από την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ τη δεκατία του ’80, ανεβαίνει τώρα στο ανακαινισμένο θέατρο Βεάκη από έναν πολυπληθή θίασο και σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη.

Η «Λωξάντρα», βασισμένη στο συναρπαστικό μυθιστόρημα της Μαρίας Ιορδανίδου, είναι πρόσωπο υπαρκτό και συγκεκριμένα πρόκειται για τη γιαγιά της Μαρίας Ιορδανίδου. Η τελευταία το 1962 και σε ηλικία 65 ετών μετέφερε στο ομώνυμο μυθιστόρημα την ιστορία αυτής της δυναμικής γυναίκας, περιγράφοντας παράλληλα με χιούμορ και ζηλευτή ζωντάνια τα έθιμα και τη ζωή των Ελλήνων της Πόλης.

Παίζουν: Ελένη Κοκκίδου (Λωξάντρα), Γιώργος Αρμένης, Μιχάλης Μητρούσης, Ευαγγελία Μουμούρη, Χρύσα Παπά κ.ά. «Τραγουδίστρια Ευθαλία» η Ελένη Τσαλιγοπούλου.
Σκηνοθεσία:
 Σωτήρης Χατζάκης

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, στις 18:45 ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Τιμή Εισιτηρίου: 17€.

Κρατήσεις θέσεων έως την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου.

Οποιοσδήποτε κάτοικος του Αλίμου επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια από τις δράσεις του Προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2008044, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 π.μ. – 15:00.