Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Παρουσίαση του Υποψηφίου Δημάρχου Αλίμου, Κώστα Χαρίτου

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, 08:10
Παρουσίαση του Υποψηφίου Δημάρχου Αλίμου, Κώστα Χαρίτου

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του υποψήφιου Δημάρχου Αλίμου με τη δημοτική κίνηση «Άνω Κάτω στο Καλαμάκι», Κώστα Χαρίτου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της κίνησης που βρίσκονται στην οδό Παλαμηδίου 12-16 στο Καλαμάκι, και ώρα 18:30.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι: Δημήτρης Κλαυδιανός, Ελένη Μπελιά, Κώστας Χαρίτος.

Θα ακολουθήσει κέρασμα.

 

Σύντομο βιογραφικό του Κώστα Χαρίτου:

Ο Κώστας Χαρίτος είναι τριάντα ενός ετών, μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία και ζει στον Άλιμο. Είναι δικηγόρος και εργάζεται ως νομικός σύμβουλος στο Υπουργείο Πολιτισμού με αντικείμενο την ανάδειξη και προστασία των πολιτιστικών αγαθών. Έχει αποφοιτήσει με διάκριση από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών της Νομικής Σχολής Αθηνών στους τομείς Αστικού Δικαίου και Ευρωπαϊκού Δικαίου και αποφοίτησε με έπαινο. Είναι υποψήφιος διδάκτωρ στη Νομική Σχολή Αθηνών και εκπονεί δύο διδακτορικές διατριβές στον τομέα Αστικού Δικαίου και στον τομέα Ευρωπαϊκού Δικαίου. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Εργάζεται από φοιτητής, έχοντας ολοκληρώσει τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές του σπουδές παράλληλα με την εργασία του. Έχει ασκήσει μάχιμη δικηγορία και έχει υπάρξει συνεργάτης σε διεθνείς δικηγορικές εταιρίες. Έχει διατελέσει Επιστημονικός Συνεργάτης στη Βουλή των Ελλήνων.

Από φοιτητής έχει έντονη κινηματική δράση. Έχει εκλεγεί γενικός και ειδικός Γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών των Φοιτητικών Εστιών Θεσσαλονίκης και συμμετείχε ως εκπρόσωπος των φοιτητών στα όργανα συνδιοίκησης του Πανεπιστημίου. Είναι οργανωμένος στον χώρο της Αριστεράς και σήμερα δραστηριοποιείται στο Συντονιστικό του Τμήματος Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ. Στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών συμμετείχε στον εκλογικό συνδυασμό «Σύνθεση των Δικηγόρων».

Ζει στον Άλιμο και έχει συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με τη δικηγόρο Αθηνών Αντιγόνη Παπαδάκη, η οικογένεια της οποίας διαμένει στον Άλιμο από το 1938.

 

Τι διάβασαν περισσότερο οι Αλιμιώτες;
 

Κλειστά αύριο τα σχολεία λόγω απεργίας των δασκάλων

10 Ιανουαρίου, 07:51

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου oι δάσκαλοι θα απεργήσουν καθώς η ΔΟΕ και ΟΛΜΕ έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία.

 
 

H δήλωση του Ανδρέα Κονδύλη προς την αντιπολίτευση για τον φωτισμό LED

11 Ιανουαρίου, 16:46

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook απάντησε ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, σχετικά με τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης για τον φωτισμό LED.

 
 

Παλαιό Φάληρο: Η μητέρα του παιδιού που κάηκε σε εστιατόριο μιλά για το περιστατικό

9 Ιανουαρίου, 08:07

Το περιστατικό έγινε τον Οκτώβριο, όμως η μητέρα του 5χρονου αγοριού που κάηκε σε εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου, δημοσιοποίησε το θέμα την Τρίτη 8 Ιανουαρίου.

 
 

Οι πρώτες φωτογραφίες από το Four Seasons Astir Palace στη Βουλιαγμένη

9 Ιανουαρίου, 09:00

Ο νέος Αστέρας Βουλιαγμένης θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του τον Μάρτιο 2019.

 
 

Εργασία ή αυθαιρεσία;

11 Ιανουαρίου, 06:10

Βλέποντας αυτό το τμήμα από τα κιγκλιδώματα της παραλίας να έχει κοπεί και αφαιρεθεί, η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό του παρατηρητή είναι ότι πρόκειται για το ξεκίνημα μιας απαραίτητης πλέον αντικατάστασης στο σύνολο των κιγκλιδωμάτων της παραλίας που τόσα χρόνια έχουν διαβρωθεί από την αλμύρα της θάλασσας. 

 
 

Τροχαίο ατύχημα με τρία αυτοκίνητα έγινε το πρωί στην Λ. Ποσειδώνος

11 Ιανουαρίου, 07:32

Τεράστια ταλαιπωρία σήμερα το πρωί για τους οδηγούς στην παραλιακή, λόγω τροχαίου ατυχήματος στο ύψος της συμβολής της Ποσειδώνος με την Αμφιθέας. 

 
 

Προκήρυξη για 6 θέσεις εργασίας στον Δήμο Αλίμου

11 Ιανουαρίου, 06:10

  Ανακοίνωση για την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων

 
 

Μr. Cut: Ένα αυθεντικό barbershop στην «καρδιά» του Καλαμακίου

10 Ιανουαρίου, 06:30

Το Mr. Cut διανύει τα πέντε χρόνια λειτουργία τους, καθώς το 2018 έσβησε τα πρώτα τέσσερα κεράκια του.

 
 

Ριζική ανακαίνιση για το πρώην Eden Beach – Oι πρώτες φωτογραφίες του Evereden Beach Resort Hotel

10 Ιανουαρίου, 08:08

Μέσα στο 2019 αναμένεται να ανοίξει το νέο ξενοδοχείο Evereden Beach Resort.

 
 

O Aνδρέας Κονδύλης μιλά στο OPEN για την «τρύπα» στην παραλία Αλίμου

9 Ιανουαρίου, 07:28

O Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, μίλησε στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος», σχετικά με το θέμα της «τρύπας» της παραλίας Αλίμου.