Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Εκτελωνιστών Αλίμου

Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Εκτελωνιστών Αλίμου

Την προγραμματισμένη Εκλογοαπολογιστική του Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος και το Πνευματικό Κέντρο Οικισμού Εκτελωνιστών Δήμου Αλίμου.

H Γενική Συνέλευση, με Πρόεδρο τον Χρήστο Δουρίδα και Γ.Γ. την Ιωάννα Κόντε, είχε ως θέματα τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό και την έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού.

To απερχόμενο Δ.Σ. παρουσίασε στη συνέλευση τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, που έγιναν ομόφωνα αποδεκτά.

Μετά το πέρας των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων και κατόπιν διεξήχθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Tα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι :

Φραγκούλη Μαρίνα         100

Μεντζίνης Σωτήρης           63

Βασιλάκης Νίκος              51

Φαλιέρος Κωνστ/νος        45

Δρόσος Παναγιώτης         42 

Παναγόπουλος Κυριακος 38

Τραπαλη Βούλα                37

Στη γενική συνέλευση παραβρέθηκαν, εκτός από τον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη και τα μέλη του Συλλόγου, οι : Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Νερούτσου, οι Αντιδήμαρχοι Αλίμου Στέφανος Διαμαντής και Αρτέμης Καραμολέγκος, ο πρώην Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χριστίνα Βράνη, Δημήτρης Δημάκης και Νίκος Παπανικολάου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αλίμου Κλέα Μανωλαράκη, το μέλος του Δ.Σ. του ΘΟΠΑΑ Μάκης Μοσχόπουλος, η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βίβιαν Τσαπάρα και πολλοί άλλοι.