Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Οι ξεχωριστές προτάσεις δώρων του «The Scent Store»

Οι ξεχωριστές προτάσεις δώρων του «The Scent Store»

Το «Τhe Scent Store» φροντίζει για εμάς αλλά και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ξεχωριστές προτάσεις δώρων αλλά και καλαθάκια με προϊόντα της επιλογής μας, είναι ένα όμορφο δώρο που λέει «σε σκέφτομαι».

Θα βρείτε την μεγάλη παλέτα καλλυντικών της W7, του brand που αγαπούν οι beauty bloggers. Σκιές (σε έντονες, nude και metallic αποχρώσεις), μάσκαρα, αδιάβροχα make up, mat κραγιόν, foundation,, πούδρα, ρουζ και οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε για το μακιγιάζ σας, βρίσκονται στο κατάστημα της Θεομήτορος 29.

Επιπλέον, αρωματικά sticks χώρου -μεγάλης διάρκειας- αφρόλουτρα, χειροποίητα σαπουνάκια, body butter, after shave, κρέμες σώματος και φυσικά, τα τύπου αρώματα. Διαθέτει τύπου αρώματα των μεγαλύτερων οίκων και διαρκούν καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ τα μπουκαλάκια των 30ml, 50ml και 100ml είναι ιδανικά ώστε να τα έχετε στην τσάντα σας για κάθε περίσταση.

Στα καλαθάκια δώρων μπορείτε να επιλέξετε αρώματα και προϊόντα της επιλογής σας ώστε το δώρο να γίνει ακόμη πιο «προσωπικό». Οι γιορτές πλησιάζουν οπότε είναι μία ευκαιρία να προσφέρετε χαρά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και ,γιατί όχι, και στον εαυτό σας.

 

The Scent Store: Θεομήτορος 29, Άλιμος – 210 9850926