Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Το «ΧΗ.ΜΑ» είναι πολλά παραπάνω από ένα απλό «μπριζολάδικο»

Το «ΧΗ.ΜΑ» είναι πολλά παραπάνω από ένα απλό «μπριζολάδικο»

Το «ΧΗ.ΜΑ» δεν είναι ακόμη ένας προορισμός για τους λάτρεις του κρέατος. Το ΧΗ.ΜΑ είναι ο απόλυτος προορισμός.

Ξεκίνησε από την Παλαιά Φώκαια και γρήγορα έγινε συνώνυμο με το καλό φαγητό. Λίγα χρόνια αργότερα ήρθε η ώρα για το «αδελφάκι του» στον Άλιμο. Γρήγορα έγινε, και αυτό με τη σειρά του  talk of the town, με τους Νότιους αλλά και κατοίκους απ όλη την Αθήνα να το επισκέπτονται και να λένε τα καλύτερα τόσο για το φαγητό όσο και για τον χώρο.

Ο όμορφος, ζεστός και φιλόξενος χώρος του έρχεται να συμπληρώσει τέλεια το καλό και ποιοτικό φαγητό, συνθέτοντας έτσι τη συνταγή της επιτυχίας.

Με ιδιαίτερη διακόσμηση που σίγουρα θα λατρέψεις, το ΧΗ.ΜΑ είναι ο τέλειος προορισμός για τις οικογένειες και τις παρέες καθημερινά. Κεμπάπ πικάντικο, rib -eye steak, t-bone, συκώτι γάλακτος, αρνί κοντοσούβλι αλλά και μπριζολάκια χοιρινά και κοτόπουλου, είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που πρέπει να δοκιμάσουν οι λάτρεις του κρέατος. Παράλληλα, υπάρχουν και αρκετές επιλογές για τους vegetarians.

Τα δύο αδέλφια, Τόλης και Μπάμπης, δημιούργησαν με κέφι και μεράκι ένα εστιατόριο που έχει αγαπηθεί πολύ από τους Αλιμιώτες αλλά και τους Αθηναίους.