Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Μαθαίνω να παίζω με τον σκύλο μου: Δωρεάν σεμινάριο στο ΕΚΕΣ στην Λ. Αλίμου

Μαθαίνω να παίζω με τον σκύλο μου: Δωρεάν σεμινάριο στο ΕΚΕΣ στην Λ. Αλίμου

Το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ένα δωρεάν σεμινάριο στο Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων, ώστε να μάθουμε πως να παίζουμε μαζί του και να το απολαμβάνουμε και οι δύο.

Από τις 10:30 έως τις 13:30, ο εκπαιδευτής Θοδωρής Τριάντης, θα μας πει όσα θέλουμε να ξέρουμε για το παιχνίδι. Τα σκυλάκια μας θα παίξουν και θα κοινωνικοποιηθούν στον οργανωμένο χώρο του ΕΚΕΣ.

Για το σεμινάριο:

-Το παιχνίδι του σκύλου σαν μέσο εκπαίδευσης, επικοινωνίας, διασκέδασης, εκτόνωσης και βελτίωσης της συμπεριφοράς .
-Τι παιχνίδι πρέπει να επιλέξω ανάλογα με την ηλικία την φυλή ,τον χαρακτήρα και το μέγεθος του σκύλου μου (παρουσίαση παιχνιδιών)
-Πως και πότε να παίζω με τον σκύλο μου μέσα και έξω από το σπίτι και πως θα παίζει μόνος του.
Τα πιό πάνω είναι τα θέματα που θα παρουσιαστούν στο σεμινάριο στις 11.30πμ από τον εκπαιδευτή Θοδωρή Τριάντη και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης .
Από τις 10.30 μέχρι 13.30 τα σκυλιά μας θα παίξουν και θα κοινωνικοποιηθούν στον οργανωμένο χώρο του ΕΚΕΣ Λ.Αλίμου 19 με την επίβλεψη των εκπαιδευτών οι οποίοι θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας .

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους παλιούς και νέους μαθητές της σχολής .

Η είσοδος είναι επίσης ελεύθερη για σκύλους εκτός σχολής ηλικίας μέχρι δύο ετών. Για σκύλους μεγαλύτερους των δύο ετών(εκτός σχολής) το κόστος είναι 30 ευρώ.

Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε μαζί σας το βιβλιάριο υγείας του σκύλου σας πλήρως ενημερωμένο. Αποκλείονται τα επιθετικά σκυλιά.

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνικά 2109844772 2109830601 και στο
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μεχρι την Παρασκευή 30/11 18.00.
Με την υποστήριξη όπως πάντα της PROPLAN και την συμπαράσταση ,για την περίσταση, των παιχνιδιών για σκύλους KONG.