Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

To «Lice Busters» προσέφερε τις υπηρεσίες του δωρεάν σε παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού

To «Lice Busters» πρόσφερε τις υπηρεσίες του δωρεάν σε 11 παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού

Για άλλη μια φορά, η διεύθυνση του κέντρου αντιμετώπισης και πρόληψης ψείρας «Lice Busters» που λειτουργεί στην πόλη μας, έδειξε την ευαισθησία και την ανθρωπιά της και φρόντισε 11 κορίτσια εφηβικής ηλικίας, από το «Χαμόγελο του Παιδιού» της Κορίνθου.

Το προσωπικό του Lice Busters αφιέρωσε μία ολόκληρη ημέρα για την φροντίδα τους.

Επικοινωνήσαμε με την ιδιοκτήτρια του κέντρου Κα Ελισάβετ Μακρή η οποία μας είπε μεταξύ άλλων, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που προσφέρουν τις τόσο απαραίτητες υπηρεσίες τους σε άτομα που χρειάζονται την βοήθειά τους.

Στο παρελθόν έχουν φροντίσει εκτός από παιδάκια του «Χαμόγελου του Παιδιού» της Κορίνθου και του Καρέα (32 παιδάκια), αλλά και παιδάκια από άλλους οργανισμούς και ιδρύματα. 

Η σχετική ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»: «Το Χαμόγελο του Παιδιού ευχαριστεί την ομάδα του κέντρου  Lice Busters για την πολύτιμη προσφορά της προς τα παιδιά που μεγαλώνουμε! Με την εμπειρία τους απάλλαξαν τα κεφαλάκια των παιδιών μας από τις ψείρες με αιθέρια έλαια και ειδικές εφαρμογές, με μια μόνο επίσκεψη.

Το Lice Busters είναι το πρώτο κέντρο αντιμετώπισης και πρόληψης ψείρας στην Ελλάδα με απολύτως φυσικό τρόπο!  Τους ευχαριστούμε πολύ!»