Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα: Μαθήτριες της Σχολής Μπαλέτου Άντζελα Ρήγα στον Άλιμο, πλαισίωσαν τους ηθοποιούς

Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα: Μαθήτριες της Σχολής Μπαλέτου Άντζελα Ρήγα στον Άλιμο, πλαισίωσαν τους ηθοποιούς

Το υπέροχο αυτό βιβλίο του Μενέλαου Λουντέμη αναβίωσε με την ομώνυμη παράσταση στο θέατρο Ακροπόλ με εξαιρετικούς ηθοποιούς, υπέροχες χορογραφίες και ευφάνταστες μουσικές.

Με πρωταγωνιστή τον Θανάση Βισκαδουράκη και στο ρόλο των μαθητριών επιλεγμένες μαθήτριες της Σχολής μπαλέτου Άντζελα Ρήγα. Η Σχολή Μπαλέτου ευχαριστεί την εταιρεία παραγωγής για την συνεργασία και τον χορογράφο Κο Δημήτρη Μαργαρίτη για την εμπιστοσύνη του. Και φυσικά, τους γονείς των παιδιών για την αμέριστη υποστήριξη σε κάθε πρωτοβουλία της σχολής.

Η Σχολή Μπαλέτου Άντζελα Ρήγα λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2000 στην οδό Ασπροποτάμου 5 Άγιος Δημήτριος (σύνορα με Άλιμο). Είναι το μοναδικό Approved Dance Centre (εγκεκριμένο κέντρο χορού από το I.S.T.D. Αγγλίας) από το 2004 στα νότια προάστια.

Πληροφορίες για τη Σχολή στο www.angelariga.gr και στο Facebook 

" Η αγάπη των παιδιών για το χορό, και η εμπιστοσύνη όπου μου δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια οι γονείς τους, με γεμίζει ευθύνη, αλλά παράλληλα και μεγάλη χαρά.Στόχος της Σχολής, εμένα προσωπικά ,των καθηγητριών αλλά και όλων των συνεργατών μου,είναι να συμβάλουμε στην πραγματοποίηση όλων των ονείρων και των φιλοδοξιών των μαθητών μας "

 

Με εκτίμηση
Η διευθύντρια της Σχολής
Άντζελα Ρήγα