Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Το Σάββατο δίνουμε ραντεβού στο Καλλιμάρμαρο για ένα νέο ρεκόρ Guiness και να στείλουμε οικολογικό μήνυμα

Το Σάββατο δίνουμε ραντεβού στο Καλλιμάρμαρο για ένα νέο ρεκόρ Guiness και να στείλουμε οικολογικό μήνυμα

Η Αθήνα αντιστέκεται και στέλνει μήνυμα για την κλιματική αλλαγή κάνοντας προσπάθεια να κατασκευάσει το μεγαλύτερο μωσαϊκό από ανακυκλώσιμα υλικά έκτασης 350 τ.μ., επίτευξη που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ Guinness.

Το γεγονός θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 από τις 14 μ.μ. έως τις 17 μ.μ. στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο. Η εκδήλωση αποτελεί μια πρωτοβουλία του Κέντρου Νέων CONNECT ATHENS και διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Όπως εξηγεί ο υπεύθυνος του Κέντρου Νέων, κ. Χρυσαφίνης: ΄Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου είναι μία μέρα όπου όλοι οι πολίτες της Αθήνας μπορούν να δείξουν ότι έχουν φωνή και να στείλουν ένα παγκόσμιο, μαζικό μήνυμα ενώ καλεί όλους μας να συμμετάσχουμε φέρνοντας ανακυκλώσιμα υλικά λευκού ή μαύρου χρώματος για να γραφτεί το όνομα μας στο Βιβλίο Guinness.΄

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συμβαίνουν παράλληλες δράσεις όπως D.I.Y εργαστήρια, face painting ενώ χορός και μουσική θα συνοδεύουν τη μεγάλη αυτή γιορτή. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η κ. Ειρήνη Νικολοπούλου.

Στην εκδήλωση θα παραβρίσκεται και η γνωστή εταιρεία Think Green C&R όπου θα παραλαμβάνει τηγανέλαια προς ανακύκλωση. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε για τους σκοπούς της οργάνωσης ΙΑΣΙΣ.

Μπορείς και εσύ να βοηθήσεις δηλώνοντας ενδιαφέρον για να συμμετέχεις ως εθελοντής εκείνη τη μέρα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.