Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Αύριο η εκδήλωση «Εμβολιάζομαι. Ζω χωρίς φόβο» - Τι δηλώνουν ο Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού και η Διευθύντρια Κοινωνικών Υπηρεσιών

Αύριο η εκδήλωση «Εμβολιάζομαι. Ζω χωρίς φόβο» - Τι δηλώνουν οι διοργανωτές Στέφανος Διαμαντής και Ράνια Ζαχαροπούλου

Ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, με θέμα τον έγκαιρο εμβολιασμό ενηλίκων και παιδιών, με τα κλασικά εμβόλια, αλλά και ενημέρωση για εμβόλια νέας γενιάς, όπως του μηνιγγιτιδόκοκκου και του έρπη ζωστήρα.

Η σημαντική αυτή εκδήλωση έχει τίτλο «Εμβολιάζομαι. Ζω χωρίς φόβο» και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στις 18:00, στη θεατρική σκηνή Αλίμου «Κάρολος Κουν».

Ο Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού Στέφανος Διαμαντής, δήλωσε στο Alimos Online: «Ο Δήμος μας, στα πλαίσια του προγράμματος Κοινωνικής Μέριμνας των Κέντρων Κοινότητας του Δήμου Αλίμου, οργανώνει αυτή την εκδήλωση, σε συνεργασία με το ΕΔΔΥΠΠΥ και καλούμε τους κατοίκους μας να συμμετέχουν και να ενημερωθούν, γιατί όπως ξέρουμε, η πρόληψη σώζει ζωές!»

Η Ράνια Ζαχαροπούλου, Διευθύντρια Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλίμου, Ιατρός – Παθολόγος, δήλωσε: «Θα γίνει ενημέρωση για τη σημασία του έγκαιρου εμβολιασμού σε παιδιά κ ενήλικες. Θα πούμε ποια εμβόλια είναι απαραίτητα - εκτός των εμβολίων που προβλέπονται από το πρόγραμμα του Εθνικού εμβολιασμού - και θα μιλήσουμε και για τα νέα εμβόλια που σώζουν ζωές, όπως του μηνιγγιτιδόκοκκου και του έρπη ζωστήρα». 

 

Η είσοδος είναι δωρεάν.