Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Στο Local’s θα βρείτε όλα τα προϊόντα της ελληνικής εταιρείας Kri- Kri

Στο Local’s θα βρείτε όλα τα προϊόντα της ελληνικής εταιρείας Kri- Kri

Τα προϊόντα της Kri – Kri είναι συνυφασμένα με την απόλαυση.

Τα παγωτά της εταιρείας μας κρατάνε συντροφιά τις τελευταίες καλοκαιρινές ημέρες και νύχτες πριν το φθινόπωρο.

Παγωτό με γεύση «Κρεμ Καραμελέ» αλλά και «Πάστα Φλώρα», από τη σειρά «Τα γλυκά της μαμάς», οι παγωτο-σοκοφρέτες Derby, το Royal Vanilla, μία παγωμένη ION Αμυγδάλου, αλλά και το Super Spoon που αποτελεί πηγή πρωτείνης, θα τα βρείτε στα ψυγεία της Kri-Kri στο Local’s Market Café. Επιπλέον, διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία τροφών, ποτών αλλά και καπνού και αποτελεί καθημερινά προορισμό για δεκάδες πολίτες.

Αγοράστε τον αγαπημένο σας καφέ όσο κάνετε τα ψώνια σας και φυσικά, την αγαπημένη σας γεύση παγωτού από την Kri-Kri.

Για την Kri-Kri: Η ιστορία μας ξεκινά πίσω… στο 1954, όταν ο Γιώργος Τσινάβος ιδρυτής της εταιρίας, άνοιξε ένα μικρό ζαχαροπλαστείο στις Σέρρες, το οποίο παρήγαγε και διέθετε παγωτά και είδη ζαχαροπλαστικής στην πόλη. Οι πρώτες διανομές παγωτού γίνονταν με πλανόδιους πωλητές και ειδικά χειροκίνητα καροτσάκια που είχαν ως ψυκτικό μέσο τον πάγο και το αλάτι. Τα παγωτά Kri Kri και ιδιαίτερα το Κασσάτο, ένα «ιδιαίτερο» παγωτό, βασισμένο στο πρόβειο γάλα με πολύ πλούσια γεύση, άρχισαν γρήγορα να αποκτούν φήμη και εκτός των ορίων των Σερρών.
Τη δεκαετία του ’60, τοποθετούνται τα πρώτα ηλεκτρικά ψυγεία με παγωτά στην αγορά των Σερρών, ενώ οι εγκαταστάσεις της μικρής έως τότε τοπικής εταιρίας μεταφέρονται σε νέους ιδιόκτητους χώρους, με την εταιρία να αποκτά την πρώτη αυτόματη γραμμή παραγωγής παγωτού, σηματοδοτώντας έτσι την αρχή μιας νέας εποχής, καθώς μέχρι τότε η παραγωγή γινόταν με το χέρι.

Οι δεκαετίες ’80 και ’90, διαγράφουν τη μετέπειτα πορεία της εταιρίας, αφενός με την κατασκευή νέου εργοστασίου (1987), αφετέρου με την παραγωγή γιαούρτης, όταν ξεκινά η παραγωγή παραδοσιακού πρόβειου και αγελαδινού γιαουρτιού από φρέσκο γάλα του Νομού Σερρών και τέλος με τη δημιουργία υποκαταστήματος στην Αττική, δημιουργώντας έτσι με σταθερά βήματα ένα πανελλαδικό δίκτυο διανομής των προϊόντων της.


Local's Market Cafe: Λ. Καλαμακίου 59 - 210 9844279