Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Πληθώρα στοιχείων έχουν συγκεντρωθεί για τον εντοπισμό των δύο Ρομά - Τι δήλωσε ο Ανδρέας Κονδύλης χθες το βράδυ στο Αlimos Online

Πληθώρα στοιχείων έχουν συγκεντρωθεί για τον εντοπισμό των δύο Ρομά - Τι δήλωσε ο Ανδρέας Κονδύλης χθες το βράδυ στο Αlimos Online

 «Αγώνας δρόμου», εντατικοποίηση των ερευνών και συγκέντρωση στοιχείων είναι σε εξέλιξη, για τον εντοπισμό των δύο Ρομά που κινούνται με ένα ασημί Hyundai και έχουν ρημάξει τα σπίτια του Αλίμου το τελευταίο διάστημα.

Το Τμήμα Ασφαλείας Αλίμου και η Δημοτική Αστυνομία Αλίμου, είναι σε απόλυτη συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και την ΔΙΑΣ Νοτίων Προαστίων και έχουν συγκεντρώσει χρήσιμες πληροφορίες και πληθώρα στοιχείων που θα βοηθήσουν σύντομα στον εντοπισμό και την σύλληψη των δύο δραστών.

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, αργά χθες το βράδυ, έκανε στο Αlimos Online την παρακάτω σχετική δήλωση:

«Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να συνδράμουμε ως Δήμος, την Ελληνική Αστυνομία, ώστε να συλληφθούν το συντομότερο δυνατόν οι δράστες των διαρρήξεων. Τυπικά, δεν έχουμε τέτοια αρμοδιότητα, αλλά από την άλλη δεν μπορούμε να παραμείνουμε θεατές σε μια τέτοια κατάσταση. Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με όλες τις Αστυνομικές Αρχές. Η Δημοτική Αστυνομία και ο αρμόδιος Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρυσόστομος Αγγελόπουλος «οργώνουν» διαρκώς την πόλη με περιπολίες, ώστε να αποτρέψουν κλοπές και να παράσχουν ενημέρωση στην Αστυνομία. Ήδη έχουν παράσχει πολύ χρήσιμες πληροφορίες στην Αστυνομία, που πιθανότατα θα την βοηθήσουν καίρια για τη σύλληψη των δραστών. Οι συμπολίτες μας να ξέρουν ότι είμαστε ως Δήμος στο πλευρό τους, σε διαρκή εγρήγορση».