Τον Άλιμο επισκέφθηκε την Δευτέρα, 18 Ιουνίου, ο Πρόεδρος της Ινδίας Ραμ Ναθ Κοβίνε, για κατάθεση στεφάνου στο Συμμαχικό Κοιμητήριο. Αυστηρά ήταν τα μέτρα ασφαλείας στο Κοιμητήριο, με ελεύθερους σκοπευτές να έχουν τοποθετηθεί στην ταράτσα της διπλανής πολυκατοικίας.
Ο Πρόεδρος, υπέγραψε στο βιβλίο του Κοιμητηρίου, γράφοντας « Είμαι υπερήφανος που μου δίνεται η δυνατότητα να αποτίω φόρο τιμής στους γενναίους στρατιώτες που έδωσαν την ζωή τους για το δικό μας αύριο και πολέμησαν μακριά από την πατρίδα για την ελευθερία των άλλων». Να σημειωθεί, ότι ο Πρόεδρος της Ινδίας υπογράφει πάντα με πράσινο μελάνι.
Ο Ραμ Ναθ Κοβίντ, είναι ο 14ος σημερινός Πρόεδρος της Ινδίας, έχοντας αυτό το αξίωμα από τις 25 Ιουλίου 2017.
Μέρος του Συμμαχικού Κοιμητηρίου στον ΄Αλιμο, είναι και το μνημείο αποτεφρωμένων, στο οποίο μνημονεύονται 74 Ινδοί στρατιώτες οι οποίοι αποτεφρώθηκαν.
64.jpg)
