Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Γλυφάδα: Δέκα συλλήψεις για παράνομη παροχή στάθμευσης έξω από κέντρα διασκέδασης

Σε συλλήψεις για παράνομη παροχή υπηρεσίας στάθμευσης οχημάτων σε δημόσιο χώρο έξω από κέντρα διασκέδασης προχώρησε η αστυνομία, στο πλαίσιο ελέγχων για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων.

Με βιντεοκλήση η εξυπηρέτηση των πολιτών από τα ΚΕΠ σύμφωνα με νέα τροπολογία

Εξυπηρέτηση εξ αποστάσεως πολιτών και επιχειρήσεων από τα ΚΕΠ με βιντεοκλήση, σε ειδική πλατφόρμα, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης, προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε νωρίτερα σήμερα στη Βουλή.

Άλιμος και Παλαιό Φάληρο ανάμεσα στις 100 ευφυείς πόλεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

O Δήμος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με τον Δήμο Αλίμου και  με την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού και του ίδιου του Υπουργού κου Χάρη Θεοχάρη, επιλέχθηκαν για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα 100 INTELLIGENT CITIES CHALLENGE της Ευρωπαϊκής Ένωσης μεταξύ 192 συμμετοχών από 20 χώρες της Ε.Ε. και το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Έφυγε» ο Γιάννης Γλύψης

«Έφυγε» ο Πρόεδρος του Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ, Γιάννης Γλύψης. Ένας χαρισματικός άνθρωπος και πάντα χαμογελαστός που αποτέλεσε σταθμό στην ιστορία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο ΤΑΤΑΥΛΑ.

Άρση Μέτρων: Τέρμα το όριο των 6 ατόμων ανά τραπέζι και πλέον δεν είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας στα εμπορικά

Δεν υποχρεούνται, πλέον, οι καταναλωτές μέσα σε εμπορικά κέντρα να φορούν μάσκα, ενώ καταργείται και το όριο των έξι ατόμων ανά τραπέζι στους χώρους εστίασης, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των συναρμόδιων υπουργών που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (Δ1α/ΓΠ.οικ.42887/2020).

Σελίδα 1 από 1128