Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Όσα είπε ο Νίκος Γέμελος για τη στιγμή του ατυχήματος με τον Τάσο Μπουντούρη – Νοσηλεύεται ακόμη στην ΜΕΘ

Σοκαρισμένος είναι ο κόσμος του αθλητισμού από το τροχαίο ατύχημα που είχε ο ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Τάσος Μπουντούρης το βράδυ της Δευτέρας στην παραλιακή λεωφόρο, στο ύψος του Αλίμου.

Κaffa: H ιστορία πίσω από το όνομα

Το Kaffa cafe βρίσκεται στην οδό Υψηλάντου 68 στο Καλαμάκι και καθημερινά πολλοί είναι οι Αλιμιώτες και οι Αλιμιώτισσες που το εμπιστεύονται για να ξεκινήσουν την ημέρα τους ή να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα για δεύτερο -ή και τρίτο καφέ-, συνοδεύοντάς το με κάποιο σνακ.

Δωρεάν μαστογραφίες από τον Δήμο Αλίμου σε γυναίκες άνω των 40

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Αντίληψης Δήμου Αλίμου, το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) και ο Σύλλογος Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Αγ. Ανάργυροι» δίνουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης Ψηφιακών Μαστογραφιών σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες του Δήμου Αλίμου, ηλικίας 40 – 69 ετών, χωρίς τρέχον ή προηγούμενο ιστορικό καρκίνου μαστού.

«Έφυγε» ο Εμμανουήλ Μικρογιαννάκης

«΄Εφυγε» από τη ζωή ένας άνθρωπος των γραμμάτων, μια ξεχωριστή προσωπικότητα που προήγαγε την Ελλάδα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στην μακρά διδασκαλική του πορεία, ο  Καθηγητής  Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Εμμανουήλ Μικρογιαννάκης.

Σελίδα 1 από 1059