Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ολοκληρώθηκε το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο της 2ης ομάδας του Προγράμματος Αγωγής Υγείας για Παιδιά

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας «ΕΔΔΥΠΠΥ», σε συνεργασία με τους Δήμους: Αγκιστρίου, Αλίμου, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Ηλιούπολης, Ηρακλείου Αττικής Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας, Π. Φαλήρου, Πειραιά, Σπετσών, Ωρωπού, υπό την Aιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, διοργάνωσαν την Τρίτη 13 Απριλίου, το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο του προγράμματος «Αγωγή Υγείας για Παιδιά». 

Αυτός είναι ο λόγος που καθυστερεί η κατασκευή χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Αγ. Δημητρίου

Τηλεδιάσκεψη με την Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αττικής, Δήμητρα Νάνου πραγματοποίησαν την Παρασκευή 16 Απριλίου, οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι τεχνικών έργων και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας, προκειμένου να συζητηθεί η πορεία των έργων που υλοποιούνται με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής στους Δήμους του Νοτίου Τομέα.

Για τις φωτογραφίες του Απολυτηρίου σου, επισκέψου τα Photovekris_Alimos

Τα Photovekris αναλαμβάνουν όλες τις ξεχωριστές μας στιγμές (γάμος-βάφτιση-γενέθλια), τη φωτογράφιση στο στούντιο με την οικογένεια και τους φίλους μας, αλλά και φωτογραφίες για επίσημα έγγραφα (ταυτότητα/δίπλωμα/διαβατήριο κ.α).

Ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Ποιες ώρες θα λειτουργούν τα καταστήματα

Από την Πέμπτη 22 Απριλίου θα ξεκινήσει το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, ενώ την Κυριακή 25 Απριλίου, Κυριακή των Βαΐων, τα καταστήματα θα είναι ανοικτά.

Προς χαλάρωση των μέτρων μετά το Πάσχα – Πότεα θα ανοίξουν τα σχολεία, η εστίαση και το λιανεμπόριο χωρίς sms

Mε διευρυμένη ατζέντα συνεδριάζει σήμερα εκτάκτως η επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας για να εξετάσει λεπτομερώς την παρούσα επιδημιολογική εικόνα της χώρας και να εισηγηθεί στην κυβέρνηση σχετικά με το πώς θα γιορτάσουμε φέτος το Πάσχα αλλά και το ποιο «μοντέλο» προκρίνεται για την σταδιακή άρση του lockdown.

Σελίδα 1 από 1227