Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Απόψε ο Άλιμος «φορά» τα γιορτινά του – Η δήλωση του Ανδρέα Κονδύλη

Ήδη από χθες φωταγωγήθηκαν αρκετά γιορτινά στολίδια της πόλης μας, όπως η μεγάλη άμαξα, η μπάλα επί της λεωφόρου Ποσειδώνος αλλά και το δώρο που βρίσκεται στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες του εργοταξίου για την ανάπλαση της Μαρίνας Αλίμου

Μετά το συρματόπλεγμα με την αποτρεπτική για αναρρίχηση απόληξη (κονσερτίνα ασφαλείας) που τοποθετήθηκε τον Αύγουστο περιμετρικά του έργου, ξεκίνησαν εργασίες προετοιμασίας του εργοταξίου για το έργο της ανάπλασης της Μαρίνας Αλίμου.

Περιφέρεια Αττικής: Το έργο της ανάπλασης του Φαληρικού Μετώπου υλοποιείται με βάση τον αρχικό σχεδιασμό

Δεν έχει αλλάξει τίποτα στον αρχικό σχεδιασμό του έργου για την ανάπλαση Φαληρικού μετώπου και η ολοκλήρωση της συνολικής παρέμβασης αποτελεί προτεραιότητα για την περιφέρεια, η οποία στην παρούσα φάση αναζητά τους σχετικούς πόρους.

Την άνοιξη θα ξεκινήσουν τα πρώτα έργα στο πρώην αεροδρόμιο

Την άνοιξη θα «ανεβάσουν ταχύτητες» τα έργα για την ανάπλαση στον χώρο του πρώην αεροδρομίου και θα ξεκινήσει η κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων, η διαμόρφωση της παραλίας αλλά και η ανάπτυξη των υποδομών.

Η Αστυνομία αναζητά αυτόπτες μάρτυρες για το δυστύχημα με τη 19χρονη στον Άγιο Δημήτριο

Αυτόπτες μάρτυρες ανατηζούνται για το τροχαίο που σημειώθηκε επί της Λ. Βουλιαγμένης, στο ύψος της Αγίου Κωνσταντίνου στον Άγιο Δημήτριο με θύμα 19χρονη φοιτήτρια της Φαρμακευτικής.

Το Σαββατοκύριακο η εθελοντική αιμοδοσία στο Ε.Α.Κ.Ν Αγίου Κοσμά

Εθελοντική αιμοδοσία, για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 28 Νοεμβρίου (ώρες 09.00-13.00) και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου (ώρες 10.30-16.30), στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά.

Επόμενο