Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Βράβευση του Δήμου Αλίμου στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων

Ο Δήμος Αλίμου βραβεύτηκε κατά τη διάρκεια του 15ο Πανελληνίου Συνεδρίου του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων για τη δέσμευσή του στην προαγωγή της υγείας και την εκπλήρωση των κριτηρίων που έχει θέσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Αυτός είναι ο νέος Κ.Ο.Κ. -Σαρωτικές αλλαγές σε πρόστιμα, απαλείφονται εξοντωτικές κυρώσεις

Ριζική ανατροπή στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας θα επιφέρει η αλλαγή του σχετικού νόμου, την οποία ετοιμάζει το υπουργείο Μεταφορών, με τον νέο αναθεωρημένο ΚΟΚ να περιλαμβάνει ελαφρύτερες διοικητικές κυρώσεις αλλά και αυξομειώσεις στα προβλεπόμενα πρόστιμα, εξαιρουμένων των σοβαρών παραβάσεων για τις οποίες οι οικονομικές ποινές θα αυξηθούν.

Μήνας ταλαιπωρίας έρχεται στη Λ.Ποσειδώνος λόγω της πεζογέφυρας

«Λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής πεζογέφυρας θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά το χρονικό διάστημα από 18/11/2019 έως 17/12/2019 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, σε οδικό δίκτυο, περιοχής Δήμου Αλίμου», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Όμορφα χρώματα γέμισε η διάβαση της οδού Τσουκανέλη

Πολλοί ήταν οι Αλιμιώτες και οι Αλιμιώτισσες, μαζί με τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου, που έδωσαν σήμερα το παρών και έβαψαν με χρώμα την διάβαση στην οδό Τσουκανέλη, έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου.

Με κουκί και με ρεβύθι, πες μου ένα παραμύθι: Ένα παραμυθένιο απόγευμα μας περιμένει την Κυριακή στην Αργυρούπολη

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης, η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου και η αγαπημένη συγγραφέας των παιδιών, Μαριλένα Καββαδά, προσκαλούν γονείς και παιδαγωγούς, σ΄ένα παραμυθένιο απόγευμα Κυριακής, με κύριο στόχο, την ποιοτική αξιοποίηση του χρόνου των γονιών με τα παιδιά τους, στην καθημερινότητά τους.

Δίνουμε φωνή στα θύματα: Η νέα υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ για την ενδοοικογενειακή βία

Η αντιμετώπιση των ζητημάτων ενδοοικογενειακής βίας, που είναι σε άμεση σχέση με την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και τη λειτουργία μιας σύγχρονης και πολιτισμένης κοινωνίας, μπαίνει πλέον σε μια άλλη βάση, με τη δημιουργία ειδικής υπηρεσίας στην Ελληνική Αστυνομία, η οποία από την 1η Νοεμβρίου διαχειρίζεται το πρόβλημα, με στόχο την αποτελεσματική προστασία των θυμάτων.

Σελίδα 1 από 1031