Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα καλάθι με πασχαλινά καλούδια από το «Τούνελ»

Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα καλάθι με πασχαλινά καλούδια από το «Τούνελ»

To Πολίτικο delicatessen «Τούνελ» σε συνεργασία με το Alimos Online προσφέρει σε έναν τυχερό ένα καλάθι γεμάτο πασχαλινές νοστιμιές για το τραπέζι της Κυριακής του Πάσχα.

Ο νικητής/Η νικήτρια θα προκύψει μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Απριλίου και κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα θα παραλάβει το καλάθι που περιέχει: 300γρ. παστουρμά, σουτζούκι, μισό κιλό χειροποίητη τυροκαυτερή, μισό κιλό χειροποίητη ρώσικη σαλάτα, μισό κιλό χούμους.

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  • Κάντε follow την σελίδα του Τούνελ στο Facebook:  https://www.facebook.com/touneldouhanis  και του Alimos Online: https://www.facebook.com/AlimosOnline
  • Κάντε like στη σχετική με τον διαγωνισμό ανάρτηση, την οποία θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook.
  • Κάντε δημόσια κοινοποίηση (share) της ανάρτησης

Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα, 18 Απριλίου 2022, και λήγει την Παρασκευή 22 Απριλίου 2022. Ο νικητής θα ανακοινωθεί το απόγευμα της Παρασκευής στη σελίδα μας αλλά και το Facebook και θα πρέπει να παραλάβει ο ίδιος το δώρο του από το κατάστημα.

Το Τούνελ βρίσκεται στη λεωφόρο Κυθηρίων 4 στον Άλιμο και καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας. Διαθέτει πολλές νηστίσιμες λιχουδιές και φυσικά, παραδοσιακό Πολίτικο τσουρέκι.

 

Ωράριο Μεγάλης Εβδομάδας

Μεγάλη Δευτέρα - Μεγάλη Πέμπτη:  9:00-21:00

Μεγάλη Παρασκευή: 9:00-19:00

Μεγάλο Σάββατο: 9:00-19:00

Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα κλειστά