Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός: Κερδίστε μία βελούδινη κολοκύθα – γούρι από τη «Victoria Hamilton»

Διαγωνισμός: Κερδίστε μία βελούδινη κολοκύθα – γούρι από τη «Victoria Hamilton»

Το κατάστημα «Victoria Hamilton» σε συνεργασία με το Alimos Online κάνει δώρο σε έναν τυχερό που θα προκύψει μετά από κλήρωση, μία βελούδινη κολοκύθα – γούρι για το 2022.

Το δώρο:

Μία κολοκύθα από βελούδο σιφόν, χειροποίητη και κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.  Τα μεταλλικά στοιχεία είναι χειροποίητα και επιχρυσωμένα μέσα σε χρυσό 24 καρατίων. 

Όροι διαγωνισμού

  • Κάντε like στη σελίδα της Victoria Hamilton και του Alimos Online στο Facebook
  • Κάντε like και αφήστε το σχόλιό σας κάτω από τη σχετική δημοσίευση που θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook
  • Κάντε share (δημόσια κοινοποίηση) την ανάρτηση του διαγωνισμού

Ο νικητής ή η νικήτρια θα προκύψει μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου και θα πρέπει να παραλάβει το δώρο από το κατάστημα της «Victoria Hamilton» που βρίσκεται στην οδό Θουκυδίδου 49 στην Αγορά Θουκυδίδου.

Η κολοκύθα

Η κολοκύθα είναι σύμβολο της μακροζωίας και της καλής υγείας, η οποία φέρνει επίσης αφθονία, ευημερία και θεία ευλογία εδώ και πολλούς αιώνες.

Το σχήμα της κολοκύθας πιστεύεται ότι είναι μια αναπαράσταση της ένωσης του Ουρανού και της Γης σε μικρογραφία. Το πρώτο μισό συμβολίζει τον ουρανό, και το κάτω μισό είναι γη. Η χρήση της κολοκύθας από τον άνθρωπο δείχνει την αρμονία μεταξύ γης, ουρανού και της ανθρωπότητας. Η κολοκύθα επίσης πιστεύεται ότι περιέχει το ελιξίριο της υγείας, της ζωτικότητας και της αθανασίας.