Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα υπέροχο γιορτινό διακοσμητικό και ένα γούρι για τη νέα χρονιά από το κατάστημα «Victoria Hamilton»

Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα υπέροχο γιορτινό διακοσμητικό και ένα γούρι για τη νέα χρονιά από το κατάστημα «Victoria Hamilton»

Το Alimos Online σε συνεργασία με το κατάστημα Victoria Hamilton (Θουκυδίδου 49) κάνουν δώρο σε έναν τυχερό/ή ένα υπέροχο γιορτινό διακοσμητικό και ένα γούρι για το 2019.

Πρόκειται για το γυάλινο παραμύθι των Χριστουγέννων. Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσετε έναν ονειρεμένο φωτεινό θόλο από χρυσό γυαλί Murano με κοπή laser.  Εσωτερικά, χρυσά LED ανάβουν κάνοντας τα ψηλά δέντρα και τους ταράνδους να μας ταξιδεύουν εκεί μακριά στο Ροβανιέμι... στο χωριό του Αϊ Βασίλη!

Ο/Η τυχερός/ή θα πάρει δύο δώρα, καθώς το διακοσμητικό θα συνοδεύεται και από ένα γούρι του 2019 με μια μεγάλη κόκκινη καρδιά, πέτρες και ένα ρόδι, όλα από γυαλί Murano.

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

- Κάντε like στην σελίδα του Alimos Online στο Facebook : https://www.facebook.com/AlimosOnline 

-Κάντε like στη σελίδα της Victoria Hamilton στο Facebook: https://www.facebook.com/victoria.hamilton.alimos/

- Πατήστε like ή αφήστε comment στη σχετική με τον διαγωνισμό ανάρτηση, την οποία θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook.

- Κάντε δημόσια κοινοποίηση της ανάρτησης (share).
 

Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα, Kυριακή 30 Δεκεμβρίου, και λήγει το Σάββατο 5 Ιανουαρίου.. Ο νικητής/ρια θα ανακοινωθεί μέσω της ιστοσελίδας μας το απόγευμα του Σαββάτου  και θα ειδοποιηθεί για τον τρόπο που θα παραλάβει το δώρο του από το κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Θουκυδίδου 49Α.