Άλιμος Online

Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα χαλαρωτικό μασάζ από το «Masaji»

Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα χαλαρωτικό μασάζ από το «Masaji»

Το Alimos Online σε συνεργασία με το «Μasaji» που βρίσκεται στην Λ. Καλαμακίου 10,  κάνουν δώρο σε 1 τυχερό/η που θα προκύψει μετά από κλήρωση, ένα δωρεάν χαλαρωτικό μασάζ.

Αφεθείτε στα χέρια του εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού του για να σας πάρει μακριά τις έννοιες της καθημερινότητας και να σας χαλαρώσει.

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

- Κάντε like στην σελίδα του Alimos Online στο Facebook : https://www.facebook.com/AlimosOnline

- Πατήστε like ή αφήστε comment στη σχετική με τον διαγωνισμό ανάρτηση, την οποία θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook.

- Κάντε δημόσια κοινοποίηση της ανάρτησης (share).

 

Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα, Δευτέρα 14 Μαϊου, και λήγει το Σάββατο 19 Μαϊου. Ο/η τυχερός/η θα ανακοινωθεί μέσω της ιστοσελίδας μας το απόγευμα του Σαββάτου και θα ειδοποιηθεί για τον τρόπο που θα κλείσει το ραντεβού στο Masaji.

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr