Διαγωνισμοί

Η νικήτρια του διαγωνισμού για το σετ περιποίησης και την αντιηλιακή κρέμα από το «The Scent Store»

Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, η νικήτρια που κερδίζει το σετ περιποίησης και μία αντιηλιακή κρέμα από το κατάστημα «The Scent Store» είναι:

Διαγωνισμός: Κερδίστε 1 σετ περιποίησης και μία αντιηλιακή κρέμα από το «The Scent Store»

Το κατάστημα «The Scent Store» σε συνεργασία με το Alimos Online δίνει τη δυνατότητα σε μία τυχερή να κερδίσει ένα σετ περιποίησης μπάνιου και μία αντιηλιακή κρέμα με χρώμα από την εταιρεία Kiko Milano.

Η νικήτρια του διαγωνισμού για την ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας από το «Natans»

Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιουλίου, η νικήτρια που κερδίζει τη σειρά αντηλιακής προστασίας από το κατάστημα «Natans» (Λ. Ιωνίας 75) είναι:

Καλοκαιρινός Διαγωνισμός: 1 νικήτρια θα κερδίσει μία ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας από το «Natans»

Το κατάστημα «Natans» σε συνεργασία με το Alimos Online δίνει τη δυνατότητα σε μία τυχερή να κερδίσει μία ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας.

Η νικήτρια που κερδίζει τα βραχιόλια και τα σκουλαρίκια από το «ColouRs&JeMs»

Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαίου, η νικήτρια που κερδίζει τα βραχιόλια με χάντρες αιματίτη και τα σκουλαρίκια επαργυρωμένο σε ασήμι από το κατάστημα «ColouRs&JeMs» είναι:

H νικήτρια που κερδίζει το ασημένιο δαχτυλίδι με ροζ χρυσό επιχρύσωμα και πέτρες Swarovski, από το κοσμηματοπωλείο «Vasari»

Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Απριλίου, η νικήτρια που κερδίζει το ασημένιο δαχτυλίδι με ροζ χρυσό επιχρύσωμα και πέτρες Swarovski, από το κοσμηματοπωλείο «Vasari» (Λ. Θεομήτορος 29) είναι:

Η νικήτρια του διαγωνισμού για το serum προσώπου και την 4Drone lifting κρέμα από το «Natans»

Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου, η νικήτρια που κερδίζει το serum προσώπου και την 4Drone lifting κρέμα προσώπου από το κατάστημα «Natans» (Λ. Ιωνίας 75) είναι:

Σελίδα 1 από 5