Διαγωνισμοί

Η νικήτρια του διαγωνισμού για την ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας από το «Natans»

Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιουλίου, η νικήτρια που κερδίζει τη σειρά αντηλιακής προστασίας από το κατάστημα «Natans» (Λ. Ιωνίας 75) είναι:

Καλοκαιρινός Διαγωνισμός: 1 νικήτρια θα κερδίσει μία ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας από το «Natans»

Το κατάστημα «Natans» σε συνεργασία με το Alimos Online δίνει τη δυνατότητα σε μία τυχερή να κερδίσει μία ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας.

Η νικήτρια που κερδίζει τα βραχιόλια και τα σκουλαρίκια από το «ColouRs&JeMs»

Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαίου, η νικήτρια που κερδίζει τα βραχιόλια με χάντρες αιματίτη και τα σκουλαρίκια επαργυρωμένο σε ασήμι από το κατάστημα «ColouRs&JeMs» είναι:

H νικήτρια που κερδίζει το ασημένιο δαχτυλίδι με ροζ χρυσό επιχρύσωμα και πέτρες Swarovski, από το κοσμηματοπωλείο «Vasari»

Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Απριλίου, η νικήτρια που κερδίζει το ασημένιο δαχτυλίδι με ροζ χρυσό επιχρύσωμα και πέτρες Swarovski, από το κοσμηματοπωλείο «Vasari» (Λ. Θεομήτορος 29) είναι:

Η νικήτρια του διαγωνισμού για το serum προσώπου και την 4Drone lifting κρέμα από το «Natans»

Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου, η νικήτρια που κερδίζει το serum προσώπου και την 4Drone lifting κρέμα προσώπου από το κατάστημα «Natans» (Λ. Ιωνίας 75) είναι:

Οι νικητές που κερδίζουν από ένα άρωμα και αφρόλουτρο της εταιρείας Blue Scents από το Natans

Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, οι δύο νικητές που κερδίζουν ένα σετ με άρωμα και αφρόλουτρο από το κατάστημα «Natans» (Λ. Ιωνίας 75) είναι:

Διαγωνισμός: 2 νικητές θα κερδίσουν ένα άρωμα και αφρόλουτρο της εταιρείας Blue Scents από το Natans

Με αφορμή την Ημέρα των Ερωτευμένων στις 14 Φεβρουαρίου, το κατάστημα με φυσικά και βιολογικά καλλυντικά «Natans» σε συνεργασία με το Alimos Online, προσφέρει σε έναν νικητή και μία νικήτρια που θα προκύψουν μετά από κλήρωση, ένα σετ περιποίησης που περιλαμβάνει άρωμα και αφρόλουτρο.

Σελίδα 1 από 5