Ειδικό πρόγραμμα της Δημοτικής Συγκοινωνίας την Κυριακή των εκλογών

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες να μετακινηθούν από και προς τα Εκλογικά Κέντρα την Κυριακή των εκλογών (8.10.2023), η Δημοτική Συγκοινωνία θα λειτουργήσει εκτάκτως με ειδικό Δρομολόγιο και ωράριο.

Ο επί δύο θητείες Δήμαρχος Αλίμου, και ξανά υποψήφιος, Ανδρέας Κονδύλης μιλάει στο Alimos Online

Ολοκληρώνοντας τις συνεντεύξεις των υποψηφίων Δημάρχων της πόλης μας και τις παρουσιάσεις των προγραμμάτων τους για την επόμενη μέρα του Αλίμου και έχοντας μπει ήδη στις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής τους καμπάνιας, δημοσιεύουμε σήμερα τις θέσεις και δεσμεύσεις του Ανδρέα Κονδύλη, νυν Δημάρχου, αλλά και ξανά υποψηφίου για μία νέα θητεία, που ηγείται του συνδυασμού «Αγαπώ τον Άλιμο».

Ο απολογισμός και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού της Δημοτικής Αρχής «Αγαπώ τον Άλιμο»

Απολογισμός των δύο τετραετιών της ως Δημοτική Αρχή ήταν ο κύριος άξονας της σημερινής εκδήλωσης του συνδυασμού «Αγαπώ τον Άλιμο» στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Συνέντευξη: Η υποψήφια Δήμαρχος Αλίμου Αναστασία Σιμητροπούλου μιλάει στο Alimos Online

Έχοντας εισέλθει «ακόμα πιο ζεστά» στην προεκλογική περίοδο για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής και έχοντας ήδη ξεκινήσει τις συνεντεύξεις μας με τους υποψηφίους Δημάρχους  του Αλίμου, σειρά έχει η Αναστασία Σιμητροπούλου, ως Επικεφαλής της Ανεξάρτητης  Δημοτικής Κίνησης "Άλιμος Για Όλους" και υποψήφια Δήμαρχος στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου Θωμάς Γιούργας μιλάει στο Alimos Online

Συνεχίζοντας την παρουσίαση των υποψήφιων Δημάρχων Αλίμου στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, συνομιλήσαμε με τον κύριο Θωμά Γιούργα,  Επικεφαλής του ψηφοδελτίου (υποψήφιο Δήμαρχο) της παράταξης «Εμείς στον Άλιμο».

Συνέντευξη: Η Υποψήφια Δήμαρχος Αλίμου Λιάνα Κορομπίλη μιλάει στο Alimos Online

Όντας ουσιαστικά πλέον μέσα στην προεκλογική περίοδο για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (μας χωρίζουν περίπου 40 ημέρες από τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου), ξεκινήσαμε τις συνεντεύξεις μας με τους υποψηφίους Δημάρχους. Προς τούτο, συνομιλήσαμε και με την Λιάνα Κορομπίλη, η οποία θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση».

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Οι 5 μεγάλες αλλαγές στις κάλπες του Οκτωβρίου

Το τι θα ισχύσει και πώς θα διενεργηθούν οι δημοτικές και οι περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, περιγράφεται αναλυτικά στις δυο εγκυκλίους που εξέδωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Θ. Λιβάνιος.

Παρουσίαση του συνδυασμού «Άλιμος για όλους» της Αναστασίας Σιμητροπούλου

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου θα παρουσιαστεί επίσημα η νέα δημοτική παράταξη της Αναστασίας Σιμητροπούλου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στη θεατρική σκηνή Αλίμου «Κάρολος Κουν».