Άλιμος Online

Koπή βασιλόπιτας κάποια χρόνια πριν...

Koπή βασιλόπιτας κάποια χρόνια πριν...

Κoπή βασιλόπιτας, στον Αθλητικό Όμιλο Καλαμακίου, το 1970.

Διακρίνεται ο τότε Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμακίου, Ανδρέας Μαγείρου, να κόβει την πίτα και αριστερά (με τα μαύρα γυαλιά) είναι ο Ραϋμόνδος Παπαμανώλης, τότε Αναπληρωματικός Πρόεδρος και Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου. 

Ο Ανδρέας Μαγείρου, υπήρξε διορισμένος Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμακίου, από το 1968 μέχρι το 1974.Διορίστηκε από το καθεστώς της επταετίας το 1968 και υπήρξε ο τελευταίος Πρόεδρος του Καλαμακίου ως Κοινότητα, καθόσον στη συνέχεια έγινε Δήμος Αλίμου. Ως εκ τούτου, υπήρξε και ο πρώτος Δήμαρχος του Δήμου Αλίμου (διορισμένος και πάλι) μέχρι το 1974. Ο πρώτος δημοκρατικά εκλεγμένος Δήμαρχος Αλίμου, υπήρξε ο Παύλος Τζιβανίδης, του οποίου η θητεία ξεκίνησε το 1975.

Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαμακίου, ιδρύθηκε το 1948, με πρωτοβουλία του Νίκου Χασιώτη, που υπήρξε και ο πρώτος Πρόεδρός του.

 

Eλισάβετ Μιτσού

 

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr